Verzending & algemene voorwaarden

 

Betaling

Je kunt je bestelling afrekenen via Ideal. Voor het afhandelen van de betalingen wordt gebruik gemaakt van het platform Mollie. Mollie verwerkt je gegevens ter uitvoering van een overeenkomst en op basis van wettelijke verplichtingen. Mollie deelt je persoonsgegevens met derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst, op grond van wettelijke verplichtingen of op grond van gerechtvaardigd belang. Mollie bewaart je gegevens niet langer dan wettelijk is toegestaan.

 

Levertijd & verzendkosten

Je bestelling wordt binnen 2-3 werkdagen verzonden via PostNL. De bijbehorende verzendkosten zie je verschijnen op je bestelformulier. Er wordt gewerkt met een standaard verzendkostentarief van € 2,15. Daarnaast is het ook mogelijk om je bestelling op te halen in Markelo. Je kunt dit aangeven op het bestelformulier bij het afrekenen. Er wordt contact met je opgenomen om een afspraak te maken om je bestelling te komen afhalen.

 

Retourneren

Uiteraard hopen we dat je tevreden bent met je bestelling. Mocht dit niet zo zijn, dan kun je je bestelling retourneren binnen 14 dagen. Je krijgt het gehele bedrag van je bestelling (incl. verzendkosten) teruggestort. De verzendkosten die je maakt voor het retour sturen komen voor eigen rekening.

 

Garantie 

Het kan gebeuren dat je bestelling niet helemaal aankomt zoals de bedoeling is. Mocht er sprake zijn van beschadigingen, dan kun je dit binnen 2 weken na ontvangst melden via het contactformulier en dan wordt er contact met je opgenomen. 

 

Privacy

Uiteraard worden je gegevens door 'Postgelukje' alleen gebruikt om je bestelling te verwerken. Deze webwinkel is ontwikkeld met de software van JouwWeb. De regels rondom privacy en gegevensverstrekking aan derden vind je via www.jouwweb.nl/privacy.

 

Intellectueel eigendom

De webwinkel is eigendom van postgelukje.nl. Het beeldmateriaal op deze website mag uitsluitend worden gebruikt met toestemming.  

 

Ontwerp op maat

Op alle ontwerpen komt de naam 'Postgelukje' te staan en je ontwerp kan gedeeld worden op social media ter promotie. Bij een ontwerp op maat behoud Postgelukje het recht om de illustratie ook te gebruiken voor andere ontwerpen.